Opis forum
Przeglądając forum w kilku miejscach znalazłem zasygnalizowany ten sam problem.
Mianowicie nie wszyscy członkowie Naszego sojuszu są zarejestrowani na forum i nie wszyscy zarejestrowani korzystają z forum aktywnie. Wszyscy wiemy, że w dzisiejszych czasach o powodzeniu w praktycznie każdej dziedzinie życia decyduje informacja. Jej dostępność i prawidłowy przepływ decydują często o powodzeniu projektu.
Mamy wspaniałą możliwość wymiany informacji, spostrzeżeń i pomagania sobie, ponieważ mamy forum na którym możemy się wypowiadać i dzielić poglądami.
Może się mylę, ale uważam, że przynależność do forum powinna być obowiązkowa (przypominam, że na 22 członków sojuszu tylko 14 jest zarejestrowanych na forum).
Prosiłbym i innych graczy o wypowiedzi na ten temat.
Dodałem sondę aby ten wątek był bardziej czytelny.
Edit: Prosiłbym moderatora o poprawienie sondy, ponieważ źle ją utworzyłem a nie mogę jej edytować
Ostatnio edytowany przez Rizz (2008-07-03 14:13:54)
Ja z tych względów zamierzam odejść z sojuszu za jakiś czas.
Bardzo mnie razi nieobecność niektórych osób tutaj.
Jeżeli chodzi o mnie to oczywiście jestem za obowiązkową rejestracją.
Bardzo się cieszę z pierwszego głosu. Więc mamy już dwa na tak. Martwi mnie natomiast Twój pomysł dotyczący odejścia...
Myślę, że mamy tu do czynienia z bardzo dobrym i mocnym sojuszem. Widzę, że włożyliście wiele pracy i energii w jego rozbudowę i rozwój. Są co prawda drobne braki (komunikacja ) ale myślę, że jest to wszystko do nadrobienia.
Głęboko wierzę, że przywódcy klanu posiadają skuteczne narzędzia, aby "zachęcić" resztę do korzystania z forum. Zresztą jestem przekonany, że nasi chwilowo nieobecni towarzysze szybko docenią korzyści związane z forum
Moim zdaniem też większość powinna być zarejestrowana na forum ale nie zawsze jest na to czas ale ja zaglądam jak mogę...A twojej reakcji stoigniew nie rozumiem...Jeśli chciałbyś pogadać napisz na PW pzdr
Hmm o odejściu zacząłem myśleć już jakiś czas temu.
Za bardzo się jednak ze wszystkimi zżyłem aby odejść z dnia na dzień.
Gdybym miał dokładnie sprecyzować powody odejścia, to chodzi o to, że jeżeli chce coś ustalić
to muszę rozmawiać ze wszystkimi po kolei. Nie jestem nie omylny i zawsze potrzebuje zasięgnąć
porady, aby wprowadzić jakiś pomysł. No wiec rozmawiam z każdym po kolei i mnóstwo czasu tracę.
Gdyby każdy zaglądnął tu chociaż raz dziennie na 5 minut nie byłoby tego problemu.